Engelli birim koordinatörlüğü tarafından Tıp Fakültesine ziyaret gerçekleştirildi

Birim koordinatörü ve üyeleri Üniversitemiz Tıp Fakültesine yapmış olduğu ziyarette engelsiz üniversite bayrak ödülleri ve engelli öğrencilerin tespiti hakkında bilgi paylaşımında bulunmuştur.

Engelli birim koordinatörlüğü tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine ziyaret gerçekleştirildi

Birim koordinatörü ve üyeleri Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine yapmış olduğu ziyarette engelsiz üniversite bayrak ödülleri ve engelli öğrencilerin tespiti hakkında bilgi paylaşımında bulunmuştur.

Engelli birim koordinatörlüğü tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi ve Meslek Yüksekokuluna ziyaret gerçekleştirildi

Birim koordinatörü ve üyeleri Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi ve Meslek Yüksekokuluna yapmış olduğu ziyarette engelsiz üniversite bayrak ödülleri ve engelli öğrencilerin tespiti hakkında bilgi paylaşımında bulunmuştur.

Engelli birim koordinatörlüğü tarafından Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna ziyaret gerçekleştirildi

Birim koordinatörü ve üyeleri Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna yapmış olduğu ziyarette engelsiz üniversite bayrak ödülleri ve engelli öğrencilerin tespiti hakkında bilgi paylaşımında bulunmuştur.

Engelli biri koordinatörlüğü tarafından Diş Hekimliği Fakültesine ziyaret gerçekleştirildi

Birim koordinatörü ve üyeleri Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine yapmış olduğu ziyarette engelsiz üniversite bayrak ödülleri ve engelli öğrencilerin tespiti hakkında bilgi paylaşımında bulunmuştur.