3 Aralık 2020 Engelliler Günü “Uzaktan Eğitim Süreci ve Engelleri” Çevrimiçi Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde üniversitemizde okuyan ve mezun olan engelli öğrencilerimizle çevrimiçi bir paylaşım toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Prof. Dr. Papatya Karakurt, Engelli Öğrenci Birimi üyelerinden Psikolog Esra Demirel ve Dr. Öğr. Üyesi Tuncay Polat ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi üyelerinden Öğr. Gör. Serkan Şahin katıldı. Toplantıda Prof. Dr. Papatya Karakurt birimle ilgili bilgiler vererek öğrencilerin sahip olduğu haklardan söz etti. Öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Levent, üniversite olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olduklarını belirtti. Pandemi sürecinde öğrencilerimizin uzaktan eğitimle ilgili sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.