Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi tarafından Engelliler Haftası münasebetiyle çevrimiçi bir etkinlik düzenlendi

Moderatörlüğünü Prof. Dr. Papatya Karakurt ve Uzman Psikolog Esra Demirel’in yaptığı etkinlikte konuşmacı olarak milli yüzücü ve ressam Yusuf Akgün yer aldı. “Hemşireliğin Renkleri Kulübü” öğrencilerinin hazırladığı video gösterimi ile başlayan etkinlik, ardından milli yüzücü ve ressam Yusuf Akgün’ün söyleşisiyle devam etti. Engelli bireylerin hayata tutunması ve toplumda yer edinmesi adına kendi yaşam tecrübelerini paylaşan Akgün, engellilikle ilgili farkındalığı artırmak için yürüttüğü “Engelsiz Empati” çalışmalarından söz etti. Söyleşi üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Akın Levent’in Yusuf Akgün’e teşekkür belgesini takdimiyle son buldu.